Behandlingar

Nedan kan du läsa vilka behandlingar vi erbjuder. Klicka på länken nedan för att ta del av våra priser eller för att boka tid direkt.

Våra behandlingar

Hårborttagning
Makeup
Fettreducerande
Fillers
Microneedling
Kemisk peeling
Buttlift
Näskorrigering
Cryopen
drew-graham-cTKGZJTMJQU-unsplash

Konsultation

Vi besvarar alla dina frågor och funderingar inför behandling. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och ger rådgivning. Priset på konsultationen dras sedan av på behandlingen.

hadis-safari-A7rkoSFjrG0-unsplash

Certifierad personal

Hos oss kan ni känna er trygga med att vår personal har de cerfitfikat och utbildningar som krävs för att utföra alla behandlingar.

Boka tid hos oss redan idag

Tveka inte på att höra av er om ni skulle ha frågor om några av våra behandlingar.

Hårborttagning

Soprano ice platinum är nr 1 när det gäller permanent hårborttagning. Den klarar allt, mörka, ljusa, grova och tunna hårstrån. En nästintill smärtfri behandling som drivs av kyla.

Den kräver i genomsnitt 30% färre behandlingar jämfört med andra lasrar. Spara både tid och pengar, genom att välja den mest effektivaste lasern på marknaden.

Behandlingen kan utföras över hela kroppen.

Att tänka på innan behandling:

Makeup

Vi erbjuder brudsminkning inklusive konsultation, prov och fransar samt festsminkning inklusive fransar.

Fettreducerande

Vi erbjuder fettreducering med Dermaheal (fettlösning) för behandling av hela kroppen exklusive ansiktet.

Fettreducerande injektionsbehandling (Prostrolane Inner B)

Vi kan även behandla påsar under ögonen (Prostrolane inner B SE)

Fillers

Profhilo

Profhilo är en injicerbar anti-aging behandling baserad på hyaluronsyra. Det är till för att få en fylligare, fastare och slätare struktur. Behandlingen bör göras 2 gånger för bästa resultat med 4 veckors mellanrum.

Juves Initio

Juves Intenso

Stylage XL

Borttagning av oönskad filler

Medlet löser upp hyaluronsyran omedelbart efter injicering. Resultatet kan ses redan efter 2-4h upp till 48 timmar. Tidigast 2 veckor efter behandling kan man behandla med ny filler.

Microneedling

Microneedling är en nålbehandling som skapar tusentals små kanaler i huden. Aktiva ämnen slussas ner i andra hudlagret för att stimulera kollagen och triggar igång cellförnyelsen.

Kemisk peeling

Behandlingen bidrar till cellförnyelse och ökar hudens elasticitet. Med denna behandling kan man reducera pigmentfläckar, fina linjer, rynkor och acne.

Botox

Vi erbjuder botoxbehandlingar, bland annat Gummy Smile: Med små injektioner muskelavslappnande får vi de muskler som drar upp din överläpp att bli svagare. Resultatet blir då att du inte visar lika mycket tandkött när du ler.

Buttlift

HYACORP är en bodyfiller, som är speciellt framtagen för att behandla och skulptera större områden på kroppen. Partikelstorleken som används i kroppsfillern är större än de fillers som används för behandling av ansiktet. Hyacorp används för volymåterställning och kroppsconturering men även för att behandla gropar och/eller celluliter. Ämnet innehåller en mycket renad form av hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung.

Fördelarna med en icke kirurgisk buttlift:

Näskorrigering

Få näsan rakare, jämnare och smalare med hjälp av fillers.

Resultatet håller cirka 9-12 månader

Cryopen

CryoPen är en effektiv frysbehandling som tar bort oönskade hudförändringar och pigmenteringar. CryoPen arbetar med kyla för effektivt och snabbt reducera godartade förändringar utan att skada frisk vävnad.

Områden som CryoPen behandlar:

Om det är födelsemärken du vill ta bort är det viktigt att du först fått dem bedömda av en läkare.

Resultatet efter behandling med CryoPen är individuellt. För en del räcker en behandling medan en del kräver fler för att uppnå bästa möjliga resultat. Önskat resultat varierar beroende på vilket område som behandlas och utgångsläget. Boka gärna en konsultation för en personlig rekommendation kring behandlingsupplägg med CryoPen.